BUGÜN GÜNLERDEN BLANA 🎂🎶🎶🎶🎶🎶




Herkese merhaba,
Güzel bir kutlamayla geldim sevgili dostlar.

Bugün günlerden BLANA yani Kırmızı Rujlu Blog sahibi tatlı, güzel, iyi kalpli Blanamız'ın doğum günü 🎂🌹 Haydi bir sürpriz yapalım. Blana'mızı mutlu edelim.
Doğum gününü kutlayalım 😇

 Blanammm doğum günün kutlu olsun. Bu güne kadar yaşadığın hayatını okuduğun kitaplara benzetecek olursak, bundan sonra yaşayacağın hayatın da, senin yazacağın her satırın da kendini anlatacağın bir kitap öyleyse.

 O zaman öncelikle bu kitabın kapağının  hiçbir şekilde hiçbir  darbeden etkilenmeyecek kadar sağlam olmasını diliyorum.

İçine, yani her yaprağına  hep  mutlu devam eden   kendi masalını yazmanı, o masalın içini küçük prensler ve küçük prenseslerle devam ettirmeni diliyorum.

 Gökten düşen elmaların 3 taneyle sınırlı kalmamasını, istediğin kadar elmanın, hatta elma bahçelerinin olmasını diliyorum.

Veeeee herşeyden önemlisi, yaşadığın sürece sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, bol paralı ama en çok hep sevgiyle dolu bir ömür sürmeni diliyorum.

Yürüdüğün yollarda ayağına batacak olan çakıltaşlarının canını yakmayacak kadar küçük olmasını diliyorum.

Görmeden, tanımadan da herkesin herkesi sevebileceğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Seni gerçekten çok seviyorum.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BLANAMM 🎂🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶













2 yorum:

  1. Blana'mız bir tane. Onu tanıdığım için mutluyum. Nice güzel yıllar diliyorum kendisine. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok mutluyum Blana'yı ve de sizleri tanıdığım için çok mutlu ve şanslıyım. İnşallah çok mutlu ve güzel yılları olsun Zülalcim 😊. Sevgilerimle 😊❤

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.