24 Kasım Çifte Kutlama ❤ Emine Bektaşi 🎶🎶🎉🎊 :)


Öncelikle günün anlam ve önemine uygun olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak istiyorum. Bize yol olan, ışık olan, ses olan, yürek olan, anne - baba olan yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde sırdaş olan.......
Daha çok şeyler söyleyebilirim öğretmenlerimiz için, söz yetmez, saymakla bitmez onlar en güzel en kutsal varlıklarımız öğretmenlerimiz. çocuklarımız, geleceğimiz, umutlarımız sizlere emanet.  Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun  
  ❤❤❤💐❤❤❤

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun

Bir insanın kalbini ve düşüncelerini anlamak için yapmış olduklarına değil, yapmayı arzuladıklarına bakın...
(Kahlil Gibran)


🎶🎶Doğum Günün Kutlu Olsun Emine Bektaşi 🎶🎶


Veeee gelelim esas mevzumuza biliyorsunuz ben arkadaşlarımı mutlu etmeyi seviyorum yani bilmiyorsanız da artık öğrenmiş oldunuz :). Bence bir insana verilebilecek en güzel hediye herkesin kendisini hatırlamasını istediği özel günlerinde onu hatırlamaktır. Yani tabii ki de gönül pırlantalar, yatlar katlar da vermek ister :) !..  ya da, en azından bir kitap :). Kitap dedim de bana göre verilebilecek en güzel hediyedir kitap. 
Neyse işte yine güzeller güzeli bir arkadaşımızın doğum gününü hatırlatmak istiyorum sizlere haydi gidelim bloğuna kutlayalım onu, böyle güzel ve anlamlı bir günde onu mutlu edelim en güzel doğumgünlerinden birini yaşamasını sağlayalım :). 
Evet kim mi bu arkadaşımız ? Tabii yaa ben daha söylemedim değil mi? Heyecandan o,  heyecandan :).
Kim olacak tabii ki Emine Bektaşi ❤ 1 Masal gibi bloğunun güzel ve gezgin sahibi. Eğer hala bloğuna uğramayanınız varsa çok şey kaçırmışsınız demektir :). O zaman kaçırdıklarınızı yakalayabilmek için hiç vakit kaybetmeyin işte size adres, sağa sola sapmadan düz yolu takip edin ☞Buradan☜  devam edebilirsiniz direkt adrese çıkacaksınız :). 
Tabii yerin de bulabiliriz inşallah çünkü malum hatun gezmeyi seviyor en son Amerika da görüldü :). Yanılmıyorsam Bursa dan çıktı yola orası senin burası benim, Sırbistan, Makedonya, Arnavutluk ve Kosova, Montenegro ve Saraybosna dan sonra son olarak Amerika da görüldü :). Artık orası son durak mı olur yoksa yola devam eder de bir gün yine ülkeye geri mi döner bilmem bildiğim tek şey bu hatun gezmeyi çok seviyor =). 

Bu çiçekler sana Emine Hatuncumm :))


Emine bektaşi  kendini tam olarak şöyle ifade ediyor :).
24 kasım doğumlu ama yaşını asla yazmıyor çünkü haklı bir sebebi var ve kesinlikle ona katılıyorum her yıl değişiyormuş yaşı ne tesadüf ortak bir yönümüz var Eminemmm benim ki de her yıl değişiyor :)
Hintlileri seviyor, dizilerini seviyor, filmlerini seviyor, Amerika da ama Bollywood'u Hollywood'a tercih edecek kadar üstelik :).
Hayvan dostlarımızı da çok seviyor öyle ki bu güne kadar baktığı hayvanlarla küçük bir hayvanat bahçesi oluşturabilirmiş mesela :). Ama şu anda en sevdiği hayvan dostu bir siyam kedisi :).   
Emine'miz, Konuşkan, eğlenceli, kapısı her daim dostlarla muhabbete açık, Türk kahvesini çok seviyor. Eleştiriye kırılmıyor çünkü en önce kendi kendini eleştiriyor ki millete pek bir şey bırakmıyor :). Onun dünyaya ve insanlığa karşı USS leri var yani Uyduruk Sevgi Sözcükleri :).  Mesela,
Böbeyim, gocikuş, pönçik, hınhın, cüncüş, hituçi (Eminee bi ara bunların Türkçelerini de yaz bacım merak içinde bırakma bizi :) ) ve daha fazlası merak ediyorsanız eğer ben size adresi vermiştim yukarıda :). 
Bir de diyor ki ( sanırım ben en çok bunu sevdim ) 
Her insan gibi onun da için de bir alem gizli ve her insan gibi onu da anlatmaya kelimeler yetmiyor ❤❤❤
Neden öğretmenler günü mesajı ile birlikte Emine'nin doğum günü kutlamasını birleştirdiğimi merak ediyorsanız söyleyeyim. 
Çünkü Emine aynı zaman da bir öğretmen belki şu anda görevini yapamıyor ama o bir öğretmen bizlere okumayı, yazmayı, hayatı, kendimiz olmayı, düşünmeyi ve sevmeyi öğreten her öğretmen gibi bir öğretmen. 
Emine'cim canım benim Önce öğretmenler günün kutlu olsun. Biliyorum ki bir gün yeniden öğretmenlik yapmaya başladığın da hayırlı, mutlu, sevmeyi bilen ve başarılı bireyler olacak öğrenciler yetiştireceksin :). 
Veee doğum günün kutlu olsun :). Hayatının her döneminde,  mutlu ve huzurlu olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin. Her yeni günün bir öncekinden daha güzel ve huzurlu olsun :). 
Sana kucak dolusu sevgi ve özlediğini düşünerek bol bol memleket havası yolluyorum. Bilmeni istiyorum ki unutulmadın oradan da belli oluyordur herhalde :). Aramızda mesafeler olsada seni kendime yakın hissettiren yüreğinin sıcaklığı var buralar da ♥. 
Bu gün, başlayan yeni yaşının ilk sayfasına yazacağın en güzel masalların başlangıcı olsun ve bir masal gibiydi diye başladığın anıların olsun hayatın da. Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun. Dileklerin, duaların kabul olsun. 

🎶 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN 🎶🎶🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎊🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎉                                   🎂🍰


Beraber bir kahve içeriz diye düşündüm :)



Not; Emine Hatuncuğum senden izinsiz fotoğrafını kullandım inşallah hakkını helal edersin. Dilersen kaldırabilirim, seviyorum seni kocaman :) ♥♥



KurabiyeciMiss

40 yorum:

  1. Ne güzel gözlemlemiş ve ne güzel anlatmışsınız blog yazarı arkadaşımız Emine'yi :)Tabi ki kutlu olsun doğum günü :) Ne kadar ince ve naziksiniz siz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu yorumunuzla beni çok mutlu ettiniz gerçekten. Biraz gözlem çokça Emine'nin kendini anlatımı bu :). Herkesi mutlu etmek çok güzel bir şey hatırlanmak hangimizin hoşuna gitmez ki :) keşke daha güzellerini yapabilsek 😊.

      Sil
  2. Hatırnaz arkadaşım benimm ;) Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.Gelecekten umut duymamızın mimarları onlar.Emine hatun da ne özel bir günde doğmuş.İyi ki doğdun Emineeee.Mutlu yaşların olsun öğretmenim;))
    (Bloğuna tekrar hoşgeldin minik aradan sonra canim.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Aytülümm hatırlanmak güzel olduğu kadar hatırlamak da bana huzur ve mutluluk veriyor :). Evet Emine çok güzel bir günde doğmuş musmutlu yılları olsun inşallah 😀. Çok teşekkür ederim ayrıca hoşbuldum 😄😄.

      Sil
  3. iyi ki doğmuş emine hanım sevgiler kendisine.

    YanıtlaSil
  4. Halil Cibran'ın sözünü çok sevdim, arkadaşın için yaptığın jest de çok güzel. Emine Bektaşi arkadaş listemde değil sanırım (belki listemdedir malum isimler farklı, blog isimleri farklı oluyor karıştırabilirim) doğum günü kutlu olsun arkadaşının. Bu arada gelincikler içindeki sen misin? Arkadaşın mı? Yoksa öylesine bir manzara fotoğrafı mı? Merakımdan sordum..sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel gerçekten değil mi Müjde'cim, ben de çok sevdim Halil Cibran'ın sözünü. Emine'nin bloğu çok güzel Müjde bi bak derim yukarıda blog adresi var uğramak istersen. Yok o gelincikler içindeki Emine, ben değilim 😊. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için sevgilerimle ❤

      Sil
  5. Ay Zehra hatuncum yazın, fotoğraflar, pastan, kahven hepsi öyle güzel ve emek verilmiş ki, nasıl teşekkür edeyim bilmiyorum. Çok mahçup oldum inan. Blog yazmaya başladığım ilk zamanlar bir mimde blog ortamı daha kaliteli demiştim. Sizleri üsluplarınızdan tanıdıkça bu düşüncem daha da netleşti. Senin ruhunun güzelliği bakışına, fikrine, diline yansıyor. Samimiyetine, yüz yüze görüşmemiş olsak da kardeşliğine inanıyorum. Birçok blog kardeşim için de bu geçerli. Zaten böyle duyguların mesafelerle ilgisi yoktur. Yaratılmışların en şereflisi insan, aynı zamanda acizlik demek, eksiklik demek, hatalar demek. Lakin birbirimize muhabbetle ve saygıyla baktığımız vakit eksiklerimizi tamam eylemeye başlayacağız diye düşünüyorum. Uzaktayım evet, bir hayat kurdum burada. Ama gönlüm hiç kopmadı ülkemden, sizlerden. Allah, görmeden de olsa aramızda bir gönül bağı kurdu, bunda kim bilir ne hikmetler vardır. Hepimiz için dileğim, Allah nerde olursak olalım hayırlı, insanlığa faydalı bir ömür nasip etsin bize, hoş bir seda olalım gönüllerde. Bu içten ve sevgi dolu paylaşımın için çok çok çok teşekkür ederim canım benim, nasıl mutlu oldum. Yorum yazan kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ederim, güzel dileklerine bilmukabele diyorum. En içten sevgilerimle Zehra hatuncum 😊💝🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Hatuncuğum mutlu edebildiysem ne mutlu bana amaç tamamen o zaten çok teşekkür ederim ben de sana bunca güzel söz için 😄. Görmeden sevmenin daha makbul olduğuna inanıyorum ben de çünkü göz yanılsa bile yürek yanılmıyor diye düşünüyorum. Çok bir şey yapmadım aslında seni senin dilinden tanıtmaya çalıştım sadece 😊. Bu arada dip not olarak yazmıştım ama ben yine de sormak istiyorum. Fotoğrafını kullandım senden izinsiz eğer rızan yoksa kaldırabilirim. Yoksa da hakkını helal et o zaman 😄. Tekrar kutlu olsun doğum günün musmutlu yılların, musmutlu bir hayatın olsun inşallah ❤.

      Sil
    2. Fotoğrafı kullanmanda sakınca yok canım 😊😘

      Sil
  6. Öncelikle çok şanslı emine hanım sizin gibi süprizleri seven ve arkadaşlarına böylesine değer veren bir arkadaşı olduğu için...
    Nice mutlu yaşları olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim mutlu etmek en az mutlu olmak kadar güzel bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana 😊. Sevgilerimle ❤

      Sil
  7. Emine hanıma mutlu yıllar olsun. Yazıları daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin musmutlu yılları olsun inşallah 😊.

      Sil
  8. Takib aldım blogunuzu bende beklerim.
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim pelin hanım geldim ziyaretinize ve takipteyim artık sizi güzel paylaşımlarda görüşmek dileğimle 😊. Sevgiyle kalın.

      Sil
  9. Ayyy ne düşünceli bir davranış :))) Emine gerçekten de çok içten ve her yoruma değer verecek güzel bir yüreğe sahip. Bloga da gidip kutlayayım :D
    Hatırlatma için de çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Elif İpek 😊. Yeni tanımama rağmen sende çok değerli bir arkadaşımızsın ben teşekkür ederim asıl yorumların için 😊. Sevgilerimle

      Sil
  10. Mutlu yıllar Nice güzel yılları olsun inşallah :) Hadi döndün sahalara Hayırlı olsun tosbağğğğğ :) öpüldün yanaklardan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mayısçım inşallah musmutlu yılları olsun. Döndüm valla ama bi karışığım bu ara yine 😞. Bakalım tosbağğğ olsakta tavşanı geçecek yürek taşıyoruz işte içerlerde bir yerlerde ❤😄. O zaman bizde seni öperiz o gül yanaklarından 😄😄. Sevgilerimle ❤

      Sil
  11. Musmutlu yıllar dileyelim kendisinee :))
    Kağıt salıncak çok özür diliyorum 😔sizden yorumunuzu yayınlayayım derken yanlışlıkla sildim 😔 affınıza sığınıyorum. Çok üzgünüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili kağıt salıncak tekrar özür dilerim ben yorum için affınıza sığınıyorum 😶.

      Sil
    2. Ne demek, önemli değil, olur böyle kazalar :)

      Sil
    3. Çok teşekkürler sevgilerimle😊❤

      Sil
  12. zehracim bir harikasin. Hem mutlu yillar diyelim o zaman hem de ögretmenler günü kutlu olsun 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacımm sen de öylesin mutlu edince ki edebiliyorumdur inşallah ben de mutlu oluyorum işte. Aslında senin haftanın bloğu gibi benim de bu yayınlar bu gün doğanlar gibi oldu 😊. Bazen yanlış anlaşılmıyorumdur inşallah diye düşündüğümde olmuyor değil hani 😊. İnşallah anlaşılmıyorumdur. Sevgilerimle ❤

      Sil
  13. Ne kadar kibarsınız iyi ki doğmuş emine hanım ve böyle bir arkadaş edinmiş kıskandım valla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Kelebek Etkisi inşallah musmutlu yılları olsun diyorum kendisi de güzel arkadaştır Emine 😊. Sevgilerimle.

      Sil
  14. ayyy ne güzel bişi yapmışın :)

    YanıtlaSil
  15. Kaçırmışım partiyi! Emine Bektaşi'ye mutlu yıllar diliyorum. Çok özel bir günde doğmuş. Senin de emeğine saglık Zehracığım özenli güzel bir yazı hazırlamışsın. Okurken benim doğum günümmüş gibi mutlu oldum. :)

    YanıtlaSil
  16. Azıcık kaçtı sanırım ama olsun yine de iyi niyet dileklerini iletmek için geç sayılmaz :). Benim için söylediğin güzel sözlere ve ziyaretine çok teşekkür ederim Zülalcim :). Senin doğum gününü de kutlarız seni mutlu etmek beni de mutlu eder Zülal :). Sen benim en değer verdiğim blogger arkadaşlarımdansın. Tabii bunun için gününü bilmem lazım :). Sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kasım çocuğum. Ama doğduğum günü sır gibi saklıyorum:) Yazdıklarınla mutlu oldum, kutlanmış kadar oldu bile, çok teşekkür ediyorum Zehracığım:)

      Sil
    2. Aaa kaçırdık mı? Yarın mı yoksa? O zaman buradan sana ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dileyeyim. Herşey gönlünce olsun 😊. Sevgilerimle 😍❤

      Sil
  17. Kalbi güzel Zehra'm, ben geç geldim tabi ama iyi ki doğmuş Emine Hanım, ve ne kadar güzel yazmışsın. Pasta da muhteşem her zaman ki gibi, ellerine, emeğine kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim benim için sarfettiğin güzel sözlere Medinemm. Önemli olan geç gelmek değil ki geç gelmek hiç gelmemekten iyidir değilmi 🤗. Rabbim Emine'ye de hayırlı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah 😊. Güzel yorumu ve ziyaretin için çok teşekkür ederim Sevgilerimle ❤❤

      Sil
  18. bir öğğretmen olarak güzel ifadelerniz için sitemdeki tüm öğretmen yazarlar adına bizde size teşekkür etmek istiyoruz geç te olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizler gibi değerli öğretmenlerimizden böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti sevgili öğretmenim asıl ben çok teşekkür ederim. Hiçbir şey için geç değildir ki zaten siz değerli öğretmenlerimiz bunu benden çok daha iyi bilirsiniz 😊. Gerçekten aydınlık yarınlarımızın yol göstericileri olarak ben sizlere tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla 😊

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.