KİŞİSEL BLOG YAZARLARI NE DÜŞÜNÜYOR? BEN NE DÜŞÜNÜYORUM.



1 delinin günlüklerinin başlattığı mim etlinliğine katılan sevgili Cafe Tigris ve sevdicann beni de bu güzel etkinliğe dahil ederek  bloğumun tanınmasına yardımcı oldular ve bana cesaret verdiler :) Yaşadığım bazı aksiliklerden ötürü cevaplamakta biraz geç kalsamda, prensiplerim gereği hayat felsefem geç olsun ama güç olmasındır :) İşin en zor kısmı kimleri mimlemem gerektiği.  İnşallah başarılı olurum. Ve amacına hizmet edebilirim  İşte mimliyorum. Hadi bakalım kızlar ben sıramı savdım şimdi sıra sizde :)

Fulya süzen
Limon kokusu
Simin Brian
ILGIN İLE DUYGUNUN RENKLİ DÜNYASI
Fatma gökmen

1. Yakın çevrenizdeki insanlara bloğunuzdan söz ediyormusunuz?

Evet ilk başlarda bahsetmiştim. Yeni heves işte. Birazda destek olurlar diye düşünmüştüm. Yanılmışım, pişman olmam gecikmedi tabii. Sonra anladım ki blog yazmak için yakınlarımın desteğine ihtiyacım yokmuş. Asıl destek burada edindiğim çevremmiş. Yeni dostlar edindiğime inanıyorum. Yeni ve güzel. Yürekleri güzel, sevgileri güzel

2. Neden blog yazıyorsunuz? 


Önceden planlanmış bir şey değildi aslında. 2014 ve 2015 benim ve ailem için çok kolay yıllar değildi. 2016 da hala sıcak yüzünü göstermedi.Bu sıkıntıların içinde uykusuz geçen gecelerin birinde neden yazmıyorum ki dedim. Ben bütün çocukluğum ve bütün gençliğimi çalışarak, okuyarak ve yazarak geçirdim. Gerçi şu anda yemek tarifleri üzerine bir bloğum var ama daha da geliştikçe başka şeylerde yapmak istiyorum.(çünkü insanları mutlu etmeyi seviyorum ve biz insanoğlu bir aşık olduğumuz zaman birde acıktığımız zaman ayaklarımız yerden kesiliyor :) )

3. İlk yazınız ile en son yazdığınız yazı arasında ne gibi farklar var? 

Çok bir fark yok aslında. Zaten öylede böylede daha çok yeniyim. Elimden geldiğince anlaşılır bir dilde yazmaya çalışıyorum. Ve faydalı şeyler anlatmaya çaba gösteriyorum. Aslında bu soruya 1 sene sonra cevap vermek isterdim. 

4. Blog yazmak normal yaşantınıza neler kattı? 


Ne katmadı ki? Valla çok şey kattı. Mesela herşeyden önce yüreği birbirinden güzel bir yığın dost edindim. Paylaşmanın, yardımlaşmanın farkındalığını yaşayan bir yığın renk girdi hayatıma. Birde en önemlisi birbirini hiç tanımasanda görmemiş olsanda sevebileceğini öğrendim. 

5. Yakın arkadaşlarınıza blog yazmalarını önerir misiniz? 


Önermesine öneririm de onlar beni ciddiye alırlarmı? Hiç bir fikrim yok. 

6. Hangi kaynaklardan ilham alıyorsunuz? 


Mutfağımdan :) memleketimden, Annemden öğrendiklerimden, yüreğimden. Kısacası etrafa baktığımda herşey başlı başına bir kaynak zaten. 

7. Diğer blog sahipleri ile iyi iletişim kuruyor musunuz? 


Ben kurmaya çalışıyorum. Kurduğumada inanıyorum.Hiç tanımadığım halde yıllardır tanıyormuşçasına sevdiğim arkadaşlar edindim. Elimden geldiğince blogları ziyaret edip paylaşımlarını okumaya çalışıyorum. Saygılı ,sevgili olmaya çalışıyorum. Dediğim gibi insanları seviyorum..

8. Rahatsız olduğunuz konular var mı? 


Şimdilik pek yok, herkes yeterince yardımcı oluyor. Buradan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Beni destekledikleri ve sabrettikleri ve yalnız bırakmadıkları için hepsine çok teşekkür ederim. Hepsine özelliklede Cafe Tigrise,  sevdicann'a ve Gökhan Tekin'e ayrıca  teşekkür etmek istiyorum...

Resim yazısı ekle

4 yorum:

  1. Ne güzel, ne içten cevaplar olmuş. Benim bu zamana kadar okuduklarımdan anladıklarım burası apayrı bir dünya ve yepyeni kapılar. Ve etrafımızda yakın görüp bize yakın olmayan ne kadar çok kişi var onu görüyoruz sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Elif hanım. Bütün sosyal medya ortamlarından çok daha farklı bir ortam olduğu kesin 😊. Hem kendimizi ifade edebildiğimiz, hem yeni dostluklar kazandığımız, samimiyetimiz ölçüsünde samimiyet bulduğumuz apayrı bir ortam 😊. Sevgilerimle

      Sil
  2. çok güzel bir mim olmuş sizde tüm samimiyetinizle cevaplamışsınız ne güzel, okurken kendimi soruları cevaplarken buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Emel hanım :). Bu şekilde düşünmüş olmanız beni çok mutlu etti gerçekten =). Hazır soruları cevaplamaya başlamışken Dilerseniz sizi de mime dahil edebilirim bundan da çok büyük mutluluk duyarım sevgilerimle ♥

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.