Kitap Bağışı | Lütfen Okuyun

Merhabalar herkese,  bu gün sizlere genç bir arkadaşımızdan bahsetmek istiyorum. Samet Tutal,  Genç diyorum çünkü gerçekten çok genç. O henüz bir lise öğrencisi ve biz kocaman insanlara örnek olacak bir iş yapıyor. Hayat felsefesi çok güzel "yaşla değil, başında taşıdığın akılla büyü" diyor. Bence bunu büyük ölçüde gerçekleştirmiş. Yani yaşı küçük ama kendi fazlasıyla büyümüş bir arkadaşımız. Bir amacı var ve bunu bizlerle paylaşıp yardım istiyor. Okullarında yeni bir kütüphane açılmış ama kitap eksikleri varmış.
Şimdi bunları size niye ben anlatıyorum ki!. Siz en iyisi Samet'in kendi yazısını okuyun. İşte burada, evet evet biraz aşağıda =). Sayfanın aşağısına inin  azıcık, işte tamam tam orda gördünüz değilmi? Şimdi lütfen bu yazıyı okuyun ve Samet'e kulak verin. Ben eminim ki okumuş olduğunuz kitaplarınızı bu pırıl pırıl gençlere ulaştırmak isteyeceksiniz. Samet kitapları göndereceğiniz adresi de vermiş o da aşağıda.
Kargo ne olacak diyorsanız eğer, bunu da PTT kargo sizin için düşünmüş ve bir kitap bağış kampanyası başlatmış. Göndereceğiniz kitapları PTT'ye götürüyorsunuz ve kolinin içinde kitap olduğunu söylüyorsunuz ve çok cüz'i bir rakam ödüyorsunuz genelde 5 tl'nin altında tutabiliyor. Lütfen bu yazıyı okuyun ve Samet'in bloğuna bir uğrayın, mutlaka yapabileceğiniz bir şey vardır.

Ben şimdiden kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum.
                                                              
                                     
Sametin bloğundaki yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen bir uğrayın ve okuyun belkide sadece bir kaç dakikanızı alacak. ama ne kadar çok genci sevindireceğinizi de lütfen unutmayın.

💦  Herkese sevgi ve saygılarımla 💦







24 yorum:

  1. Adres okulun değil kendi evimin adresidir onu hemen düzeltmek istiyorum. Zehra gerçekten çok teşekkür ederim iyi ki varsın umarım güzel şeyler olur, olacak :) Sizin gibi insanlar oldukça ha 5 kitap ha 10 kitap ne farkeder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam düzelttim bende =). Ben teşekkür ederim inşallah güzel şeyler olur. Hadi hayırlısı diyelim o zaman 🤗. Sen de iyi ki varsın.

      Sil
  2. Kitap çocukken ayrı büyüdüğünde ayrı yer kaplıyor insanın aleminde. Kitapsever ama istediği kadar kitap okuyamayan biri için bir kitap herhalde engüze lhediyedir. Sevgili Zehra teşekkürler sıcak davetin için, Samet Kardeşimiz de aklıyla ve yüreğiyle bin yaşasın. Kitaplarla ilgili bir kategori sınıflandırması olabilir mi, hangi tür kitaplar olsa daha iyi olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır bir sınıflandırma yok dilediğin gibi, içinden geleni gönderebilirsiniz. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim ilgine sevgili Begonvil. Ben de kitapların en değerli hediye olduğuna inanıyorum. Bir kitap, bir dünya demek 😊. Faydamız dokunabilirse dünyanın en mutlu insanı ben olurum. Sevgilerimle 💖

      Sil
  3. Dur bir karıştırayım kitaplarımı. Hay Allah daha da yeni yollamıştım bir okula. Hımm kesin yenilerini bulurum şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Handan madem gençler okumak istiyor bize de onlara yardım etmek düşüyor. Karıştır bakalım inşallah bir şeyler çıkar 😊. Hatta eminim ki çıkar 😊. Sevgilerimle 💖.

      Sil
  4. Atatürk boşuna cumhuriyeti gençlere emanet etmemiş, e benim gibi 60'a iki yılı kalmış moruklara emanet edecek değildi herhalde:))kutluyorum bu genç arkadaşımızı, ne faydalı bir işe soyunmuş. Ben geç kaldım geçen yıl tüm kitaplarımı taşınırım diye (ki taşınamadım da) verdim. :((( keşke biraz ayırsaymışım.

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle Müjde'cim 😊. Ama lütfen kendinede haksızlık etme. Sonuçta bizler o gençlere yol gösterecek büyükleriyiz 😊. Olsun canım benim, kitap gönderemiyorsak bile paylaşarak daha çok insana ulaşmasını sağlayabiliriz. Senin bu konularda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Sevgilerimle 💖.

      Sil
  5. Ben daha yeni revize etmiştim kitaplığımı.Bakayım yine de :)Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bir şeyler çıkar :). Emimim ki Samet çok mutlu olacaktır =). Ben teşekkür ederim ilginize, sevgiyle kalın.

      Sil
  6. Ben çok seviyorum kitap toplama işlerini. Geçen yıl bizler de göndermiştik bir kaç ile. Çok güzel bir iş, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o şekilde daha önce okuduğum bütün kitapları göndermiştim :). İhtiyacı olanların yararlanmasına yardımcı olmak çok güzel bir duygu gerçekten. Çok teşekkür ederim sevgilerimle.

      Sil
  7. Vay samet harikasınnnn , adıma açtığım iki kütüphane blog dostlarım sayesinde yeni kitaplar kazandı . Sana kitap göndermek büyük bir keyif olur . En kısa zamanda ulaştıracağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tigrisimm canım çok sevinecektir Samet eminim. Çok teşekkür ederim sevgiyle kal =) ♥♥

      Sil
  8. Çok teşekkür ederim duygulandırdınız beni :)

    YanıtlaSil
  9. cok teşekkürler vesile oldunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ilginiz için =). Esas kampanya Sametin bloğun da oraya da bir uğrayın derim :). Dilerim güzel bir şeyler olur ve gençler güzel kitaplara kavuşur :)). Sevgilerimle ♥

      Sil
  10. SÖZ KONUSU KİTAP İSE ASLA DUYARSIZ KALMAM
    EVET TAKİBE ALDIM BLOĞU OKUDUM EN KISA ZAMANDA DESTEK OLACAĞIM
    SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkürler böyle düşünmeniz ne güzel 😄. Gençler okumak istiyorsa bize düşen destek olmak zaten öyle değil mi? 🤗. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel. Ben bu yaziyi yeni farkettim. Instagramda paylasayim ordaki takipçilerim yardim projelerine destek veriyor.

    YanıtlaSil
  13. Ne güzel olur Deryacım çok teşekkür ederiz sana 🤗. İnşallah destek olurlar maksat gençler okusun faydalansın 😊. Çok teşekkür ederim desteğinden ötürü sevgilerimle 💕

    YanıtlaSil
  14. Ben Samet'i çok severim. Ona söyledim. Kitapların çoğu kızım ve torunumun kütüphanesinde. Biraz daha sayısını artırmak için internetten şipariş verdim hatta, lise talebelerine yararı olacak nitelikte. O bilsin ki, unutmadım. Ama çok kitap alan biri olamadım ben, yaşadıklarım bana kitap okumak için izin vermedi Zehra kızım. Ama duyurun çok iyi olmuş. Kutlarım seni kızım. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünmüş olman bile ne kadar güzel Ece ablacım. Eminim Samet unutmadığını biliyordur. Bazen yaşadıklarımız bir kitaptan çıkmış gibi olabiliyor o zaman da kitap okumaya fırsatımız olmuyor. İnan seni çok iyi anlıyorum. Düşüncene yüreğine sağlık. Yorumun ve ziyaretin beni çok mutlu etti güzel ablam. İyi bak kendine sevgilerimle 😍❤

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.