Satır Arası Mim#2

Evett yeni bir mimle geldim yine :) . Satır Arası Mim#2, daha önce yaptığım Satır Arası Mim#1 in cevaplarını okumak isterseniz  ☞Burayı ziyaret edebilirsiniz :) . Satır arası mim#1 ve 2  mimlerini ilk başlatan ve benide bu mime dahil eden Satır Arası bloğunun sahibi sevgili Emre Bektaş'ın yazısını ☞Buradan okuyabilirsiniz. ayrıca Emrenin bloğuna daha önce uğramayanınız varsa mutlaka uğrayın derim herkesin yüreğine dokunan çok güzel şiirleri ve denemeleri var ki bağımlılık yapabilir bunu da söylemeden geçemeyeceğim :) .
Ve can arkadaşım 3 güzelin ortancası Ayna hikayesi Aytül örcün onun yazısınıda 👉Buradan okuyabilirsiniz. AynaHikayesi bloğuna hala uğramadıysanız oraya da mutlaka bir uğrayın derim. Kendine dayatılan Aytül olma yolunda değil de kendi istediği Aytül olma çabaları içinde kendi benliğini ararken onu yine kendinde bulmasını sağlayan Ayna Hikayesini bulacak ve çok beğeneceksiniz ve bir daha vazgeçemeyeceksiniz. Ve gelelim beni mimledikleri Satır arası sorulara



1.) Kendini Nasıl Bir Blogger Olarak Görüyorsun ?

Çok zor,  çalışmadığım yerden bir soru :) . Hala öğrenmeye çalışan, herkese saygı duyan ve gösterilen samimiyet derecesinde, yani dengeyi bozmadan samimi olmaya çalışan, arkadaşlarımı mutlu etmekten büyük mutluluk duyan, kısaca aslında samimi ve her blogger a, emek verilen her yazıya saygı gösteren bir blogger olarak görüyorum ( dilerim blogger arkadaşlarım da öyle görüyordur :) ) . 

2.) Blogger da Yapacaklarının Ne Kadarını Yapabildin? Aklında Neler Var Bahseder misin?

Daha öncede söylediğim gibi bu ortamı bilmeden deyim yerindeyse balıklama daldığım bir ortam blogger. uyuyamadığım gecelerin birinde facebook'tan sıkıldığım, instagram ve twitter'i çözememiş bir tekno özürlü gezgin olarak  sağa sola saparak dolaşırken, şimdi bile nasıl olduğunu düşünüp ama bir türlü hatırlayamadığım bir şekilde blogger çıktı karşıma ve KurabiyeciMiss doğdu :)  . Anlamasamda kurcalamayı severim. Sabahlara kadar uğraşıp kendi çapımda yapmaya çalıştığım bloğumu bir gün bir blog da okuduğum mutlaka yedekleme alın diyen bir yazı ile yedeklemeye çalışırken sildim ( nasıl yedeklediysem artık ) .  Kahroldum onca emek boşa gitmişti :( . Ama tabii ki de vazgeçmedim :) bağımlılık yapıyor bu blog işi insanda gülmeyin gerçekten öyle :) . Hemen yeni bir blog açtım kendime :) . Yaklaşık olarak 9 aydır blog yazıyorum ve elimden geldiğince herkesi okumaya çalışıyorum ve yetişebildiğim kadar yorum yapmaya çalışıyorum. Karşımdaki blogger arkadaşımdan aldığım samimiyet derecesinde saygıyı elden bırakmadan samimi davrandığıma inanıyorum ve bu işi kendimce en güzel en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Dilerim becerebiliyorumdur. Blog yazmaya başlamadan önce, bir sene dolmadan  200'ün üzerinde izleyicim ve çok değerli arkadaşlarım olacağını hayal bile edemezdim :) . Daha çok uzun bir yol var önümde o yüzden yapacağım çok iş öğreneceğim çok şey var. Yani daha yapacağım işler o kadar çok ki, kendimce aslında hala ısınma turları atıyorum o yüzden bu soruya şimdiden cevap vermem çok zor. Belki bu soruyu 2 sene sonra cevaplamam gerekecek o zaman yapabileceklerim hakkında daha net bir şeyler söyleyebilirim :) .

3.) Yazıların Arasında En Başarılı Gördüğün Ve Bunu da Okumalılar Dediğin İki Yazın ?

Hmm gerçekten zor bir soru :). Bu soruya çok profesyonelce cevap vermem gerekirse !.. Hepsi benim çocuklarım niye bana bunu yapıyorsunuz, niye ayırmamı bekliyorsunuz benden, ben bunu nasıl yapaarımmmm :'( demiycem tabii :)) .
Ama madem mimler birbirimizi biraz daha fazla tanıyabilmemiz için bir araç o zaman öncelikle bloğumu okuyan arkadaşlarımın yaşadığım şehri tanımalarını isterim. Bunun için de İzmir hakkında yazdığım,  👉 Yaşadığım şehir👈 İzmir'i anlattığım bu yazımı ve dünya da bu kadar aç insan varken helede çocuklar açlıktan ölürken insanların şuursuzca ihtiyacının çok üstünde alıp (özür dileyerek söylüyorum) tüketim manyağı olduğu ve ihtiyacının çok üstünde alıp sonrada tüketmeden çöpe attığı, ekmek israfından bahsettiğim  👉 Bu yazımı (çiçek ekmek 👈 okumalarını isterim..
Evet bu mim de bitti dilerim sıkılmadan okumuşsunuzdur. okumadıysanız da canınız sağolsun. Ama keşke okusaydınız yaa vallahi çok emek verdim :). Bi defa, iki kere yazıpta son noktayı koydum dediğim de yanlışlıkla sildim. Vallahi bu üçüncü yazışım, inşallah bu sefer başına bir iş gelmeden yayınlarım :) .
Gelelim mimlediklerime, mimlediğim arkadaşlarımın bu mimi yapmamış olduklarını düşünüyorum ve daha önce yaptığım Satır Arası Mim#1 in devamı olan  bu devam miminde aynı arkadaşlarımın hepsini yeniden mimliyorum :) .

Okuduğunuz ve yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim :)  😍😍😍💝💝



Bir parça ömür, Medine Sarı
Lovviez, Fatma Gökmen
Film Gündemi, Zülal Garipkuş
Kırmızı Rujlu Blog, Blana Karaman
Siyah Kuğu, Siyah Kuğu
DemirkadınDemir, (yormuyorum) Derya
Gökhan Tekin, Gökhan Tekin
Bloyazarki, Tufan








KurabiyeciMiss






46 yorum:

  1. Çok güzel bir mim olmuş. Cevaplarında çok içten ve samimi tabii her zamanki gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim böyle görüyorsan ne mutlu bana 😊. Sevgilerimle ❤

      Sil
  2. Canım ne güzel cevaplar vermişsin. Bloğunun silinmesine çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok üzülmüştüm ilk ama 2. Bloğum daha çok uğur getirdi bana 😊. Hepsi birbirinden değerli bir sürü yeni arkadaşım oldu 😄. Çok teşekkür ederim ziyaretin ve bu güzel yorumun için sevgilerimle 😊

      Sil
  3. Ablacım haftalar sonra geri geliyorum ve bu güzel mim yazını okuyorum.. Öyle çok özlemişim ki okurken bir nehirden akan ilkbahar suyu gibi hissettim kendimi :) Değişik bi benzetme oldu ama olsun :)
    Senin yazıların her zaman samimidir. İlk keşfettiğim günü hatırlıyorum :) Deli gibi dolanmıştım bloğunda neler neler var diye ^^ Çok keyifliydi inan bana güzel ablacım :*

    Beni mimlediğin için de çok çok teşekkür ederim, unutmayacağını biliyordum zaten :) E o zaman ben bi sahalara döneyim değil mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacımm bu ne güzel bir yorum böyle vallahi azıcık şımarmadım desem yalan olur 🤗. Hatırlıyorum bütün yazılarıma yorum yapmıştın üstelik hiç üşenmeden ne kadar da mutlu olmuştum. Zaten seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum 😊. Ama blog da oluşan bir sorunla bütün o eski yorımlar silindi 😔. Çok üzüldüm ama geri getiremedik 😯. Asıl ben teşekkür ederim inanılmaz hızlısın hemen cevaplamışsın. Okudum ve çok beğendim senin de kalemine sağlık sevgilerimle 😍❤

      Sil
  4. Ben de 8 aydır blog yazıyorum ve gerçekten blog yazmak bağımlılık yapan bir şey.Ben,sizi ve tarzınızı seviyorum.Yazınızı da keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yurdagül bilmukabele, inanın ki ben de sizi aynı derecede seviyorum faydalı ve bilgilendirici yazılarınıza bayılıyorum 🤗. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim sevgilerimle 😊❤

      Sil
  5. Tamda kafamdan geçen sorular...Mim de yokum ama hepsini içimden cevapladım yine , bu arada oldukça keyifli ve belirttiğiniz gibi saygılı bir bloger sınız.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Emel hanım nasıl mutlu oldum anlatamam 🤗. Ben dilerseniz sizi hemen ekleyebilirim bu mime. Devam bir mim olduğu için ilk mim de ki arkadaşları aynen mimledim sizi de bu güzel mime dahil etmekten büyük mutluluk duyarım 😊. Güzel sözleriniz ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederim sevgilerimle 😊❤

      Sil
  6. Öncelikle benim için sarf ettiğiniz harika cümleleri büyük bir mahçubiyetle okudum :) çok teşekkür ederim :) Kesinlikle sizin samimiyetinizi koruduğunuzu ve bunu koruyabilen nadir insanlardan olduğunuzu belirtmek isterim :) umarım istediğiniz şeyleri başarabilirsiniz :) çok teşekkür ederim tekrardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre o sözlerin hepsi gerçek ama, ben senin şiirlerini çok severek okuyorum ve eminim ki birgün çok daha fazla kişilerin yüreğine dokunacaksın bu güzel şiirlerinle 😊. Satfettiğin güzel sözlerin beni gerçekten çok mutlu etti teşekkür ederim 🤗. Umarım ve de dilerim ki öyle olur sevgiyle kal 😊.

      Sil
  7. baaaaak nostaljiiiiiiii ilk cevap ne komiiik :)

    YanıtlaSil
  8. Zehraam mimler birikti bende :) Mimde en tembel plaketini alacağım yakında.
    İzmir ne güzel ya, benim de hayalim hep oralarda yaşamak biliyorsun :)
    Ellerine sağlık canım benim. Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanamm devam mimi olduğu için mimledim yine seni hem de büyük bir zevkle 😄😄. İzmir çok güzel helede kıyı bölgeleri 😊. Biliyorum hem de çok iyi biliyorum 😊. Biliyorsun ki ben de bir süre sonra yani çocuklar büyüyüp herkes kendi yoluna gidince bir sahil kasabasına yerleşmek istiyorum. Kimbilir belki komşu oluruz Blanamm 🤗😍. Çok teşekkür ederim ben de seni öpüyorum 😙 sevgiler 😍😙💕

      Sil
  9. Yedeklerken silinmesi fena olmuş gerçekten.
    6 yıldır blog yazmaya çalışıyorum ama hala korkuyorum yanlış birşey yapıp da silerim diye. Kolay kolay yenilemem, değiştirmem. Anlayacağın ben de tekno özürlüyüm.
    GErçekten çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. İzmir yazınızda bahsettiğiniz gibi. Çok isterdim orda yaşamayı ailemle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk öyle düşünmüştüm hatta kahrolmuştum ama sonra 2. Bloğu daha cesaretle açtım çok güzel arkadaşlarım oldu bu blogla beraber. Şans getirdi kısacası 2. Bloğum :). Siz o kadar çok yol almışsınız ki ne güzel. Ben de görürüm inşallah o kadar uzun yıllar 😊. Benim yolum daha çok uzun, öğreneceğim çok şey var 😊. İzmir gerçekten çok güzel bir Şehir, ülkemin her şehri gibi. Ama istisnasız özellikleri de inkar edilemez. İnşallah biir gün isteğiniz gerçek olur ve ailenizle birlikte siz de İzmir'li olursunuz 😊. Sevgilerimle ❤.

      Sil
  10. Bloğundaki 'sen'i bir cümleyle anlat deseler senin tanımladığın cümle geçerdi içimden.Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum Can Zehramm. Sense, tek sözcükle 'samimiyet'sin benim için.İçindeki kocaman sevgiyi herkese dağıtan, derin hissiyata sahip, neşeli... güzel Zehra.Tabii ki çalışkanlığı da eklemek lazım.Her yaptığına ne kadar özendiğin bloğundan ve tavrından belli zaten.Önümüzdeki zamanlarda yeni başarılara imza atacağına kalpten inanıyorum.Her şey o güzel yüreğin gibi olsun hayatında deyip, kocaman sarılarak, güzel şehrimizi anlattığın yazını ve çiçek ekmeği okumaya gidiyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm Aytülcümmm, sende benim için samimiyetin ta kendisisin 😍. Hele şu son günlerde bunu daha da iyi anlamama fırsat verdiğin için sana çok çok teşekkür ediyorum :). Yaa çok duygulandım bu güzel sözler benim gibi bir yengecin yüreğini iyice eritti gitti. Başarı sizin gibi güzel arkadaşlar demek benim için. Paylaştıklarımın değer görmesi, sevilmesi ve sizlerin güzel sıcak samimiyetleri, başka ne isteyebilirim ki :). Seviyorum seni hemde çokk canımm tosbiğim 😄. Ve bende sana kocaman sımsıkı sarılıyorum 🙅😙❤❤

      Sil
  11. ya baksanaaa ben bu mimi tam bir yıl önce yaptın sandım da ondan bak nostalji dedim ya meğerse sen daha şimdi yapmışsıın. bu mim çok eski mimdi işte ondan yani. bir yıl önce yapmıştık da. sen yeni yapmışsın yaaa. o zaman sayfanda bir karmaşa yok. ben bunu bir yıl önce yazdın ama şimdi en sayfada çıkyo sandımdı. özür yaniii :)

    YanıtlaSil
  12. Yok özür dileme lütfen olurmu öyle şey 😊. İlgilenmen çok hoş aslında. Şimdi o senin bir sene önce dediğin mim 1. Mimdi bu aynı mimin 2. si. İlk mimi ben de yapalı çok oldu 😊. Bunu yeni yaptım Emre sağolsun beni 2. Mimede eklemiş 😊. Tekrar teşekkür ederim sana ben 😊😊

    YanıtlaSil
  13. İyi ki bir anda çıkmış blogger karşınıza da buralarda yazmaya başlamışsınız, efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki çıkmış sevgili N.G. çok teşekkür ederim :). Böyle yapıcı ve güzel yorumlar aldıkça daha da çok çalışmam ve daha çok şey öğrenmem gerektiğini anlıyorum =). Tekrar teşekkür ederim saygılar.

      Sil
  14. Iyi ki de açmissin ve tanimisiz. Biraz istah açmak yönünden paylasimlarin tehlike arz etse de eh idare ediyoruz artik. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacımm çok teşekkür ederim bende hep iyi ki açmışım diyorum ve en büyük kazancım sizlersiniz iyiki sizleri tanımışım 😍😙❤

      Sil
  15. Emre candır Zehra, ben onu yüz yüze tanıma şansı yakaladım. Böyle dürüst, içten ve tatlı bir evlat kolay kolay tanımadım.
    Ben biraz rahatsızlanmıştım. Hatta yayınlarımı kızım yaptı. Bu mimi çok sevmiştim. Gayet içten cevapların. Özlemişim bloğunu. Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
  16. Aaa çok geçmiş olsun Ece Ablacım önemli bir şeyin yoktur inşallah :(. Ben de çok dolaşamıyorum bu ara gelip bir talan edeceğim bloğunu :). Emre iyi bir genç Ece ablacımm ellerinden öpüýorum. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum yarım kalmış Ece ablacımm 😁. Emre'nin Şiirlerini severek okuyorum. Ben de seni özledim ziyaretin ve güzel yorumun için çok teşekkür :). Sevgilerimle ❤

      Sil
  17. İnstagrama da tariflerini koysan keşke Zehra hatuncum. Orda aldı yürüyor tarif sayfaları. Önü açık bu işin bak :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine hatuncum işte o instagramı bi çözemedim ben 😄. Zar zor kurcalaya kurcalaya anca fotoğraf yüklemeyi öğrendim. Tarif nasıl yüklenir nasıl paylaşılır onu hiç bilmiyorum 😊. Bi öğreten olursa neden olmasın 😊❤

      Sil
  18. Blog yazmak iyidir, iyi ki başlamışsınız. Daha nice aylara, senelere diyelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Semi inşallah daha uzun zaman, yani artık gözlükle bile harfleri göremeyecek duruma gelinceye kadar yazarım :). Sevgilerimle.

      Sil
  19. Zehracim sen gercekten cok iyi bir bloggersin ama herseyden once cok dusunceli zarif bir insansin. Benim yazilarimi da cok ozenle okudugunu yaptigin yorumlardan biliyorum tatlim. Yani bazen hizla gozgezdirir gelen yorumcu . anlarsin detaylari veya ana hatti atlamis gitmis:)hatta hic okumamis :D ama sen ciddi ciddi usenmeden hepimizin yazilarini titizlikle okuyorsun. Emege buyuk saygin var. Arkadaslar yanlis anlamasin elbette her yaziyi didik didik okuyamayabiliriz zaman sorunu olur yazi sıkıcıdir vs.. ama sen cok tatlisin yaa. Iyi bir okuyucusun ve cok harika bir bloggersin kendi yazılarin da oyle. Zaten yemek tarifi girizgahlarin muhtesem :)
    Ayy evet yaa neydi o blogunun sorun yasadigi donemler ben bile gun sayıp duruyordum anksiyete oldum yahuuu 💕💕💕 beni mimledigin icin cok tesekkur ederim birinci bolumu yapmamistim zaman veremiyorum ama sirf sen mimledigin icin mutlaka yapmya calisacagim zehracim. Senin emegini alkisliyorum ve iyi ki seni tanimisiz diyorum. O cicek ekmeginin goruntusunu hic unutmuyorum hamarat arkadasim 💕💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm Deryammm ❤. Nasıl duygulandırdın beni, böyle güzel bir yoruma ben nasıl cevap vereyim, ne desem az kalacak çünkü :). Evet eğer bir bloğu ziyaret ediyorsam ve yazısına yorum bırakıyorsam okumadan asla yorum yapmıyorum ve yorumu geçiştirmeyi de sevmiyorum. Ne güzel analiz etmişsin canım benim 😍. Evet ya neydi o günler 😄😄. Nasıl unuturum senin, dağınığımın ve diğer arkadaşlarımın desteklerini nasıl unuturum ❤. Asıl ben o kadar şanslıyım ki sizleri tanımışım. İyi ki bu koskoca blog aleminde yollarımız kesişmiş her şey için, her sözün her yorumun her ziyaretin için binlerce kez teşekkürler deryacım 😍😙❤❤

      Sil
  20. Günler önce mimini okumaya başlamış sonra bir şey olmuş tekrar dönmek üzere yazının başından kalkmıştım. ;/ Yazının sonunu okuyup mimlendiğimi görme kısmeti bu güneymiş. Çok teşekkür ediyorum canım. Bu mim aslında uzun zamandır masaüstümde taslak olarak duruyor. Sevgili Aytül'de mimlemişti beni, onun blogunun altını üstüne getirmek gibi bir niyetim vardı bunu gerçekleştirip mimi yapacaktım. Ama bir türlü mümkün olmadı. İnşallah en kısa zamanda yapacağım...
    Blogda yaşadıklarını hatırlıyorum yerinde ben olsaydım saçımı başımı yolardım diye düşünmeden edemiyorum. Dilerim hiç birimizin başına gelmez bu tür olaylar. O kadar emeğin heba olup gitmesi hak değil çünkü.
    Biliyor musun Twitter'i bir arkadaşımın yardımıyla bir senede öğrendim. (Ayıp yahu! :) İnstagram'a halen bulaşamadım. Çok niyetim var ama. 1 sene olmuştur kayıt olalı bir türlü paylaşım yapmayı beceremedim :) Yapacağız ama olacak, inanıyorum ;)
    Sevgiler diliyorum Zehracığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Zülal'cim 🤗. Aytül'ün de mimlediğini biliyordum ama bu devam mimi olduğu için ilk mim de mimlediklerimi yine eklemek istedim. Bence de altını üstüne getir Aytül'ün bloğunun çünkü gerçekten muhteşem yazıları var 😊. Ayy sorma Kötüydü çok kötü gerçekten ama belkide daha iyi oldu, hayırlısı buydu. Ben Twitter'ı hala çözebilmiş değilim fotoğraf paylaşıldığını bile geçen gün kurcalarken buldum :) İnstagramı hiç sorma zaten. Emine hatun geçenlerde instagramda bu iş çok tuttu sende tariflerini paylaşsana demiş 😁. Vallahi fotoğraf paylaşmayı zar zor öğrendim tarif nasıl paylaşılıyor hiçbir fikrim yok. Çocuklara söylüyorum sağolsun onlar da hiç yardımcı olmuyor 😄. Ama dur bakalım öğreneceğiz inşallah kurcalaya kurcalaya Zülalcimm. Sevgiyle kal ❤

      Sil
    2. Hoşgeldin Zülal'cim 🤗. Aytül'ün de mimlediğini biliyordum ama bu devam mimi olduğu için ilk mim de mimlediklerimi yine eklemek istedim. Bence de altını üstüne getir Aytül'ün bloğunun çünkü gerçekten muhteşem yazıları var 😊. Ayy sorma Kötüydü çok kötü gerçekten ama belkide daha iyi oldu, hayırlısı buydu. Ben Twitter'ı hala çözebilmiş değilim fotoğraf paylaşıldığını bile geçen gün kurcalarken buldum :) İnstagramı hiç sorma zaten. Emine hatun geçenlerde instagramda bu iş çok tuttu sende tariflerini paylaşsana demiş 😁. Vallahi fotoğraf paylaşmayı zar zor öğrendim tarif nasıl paylaşılıyor hiçbir fikrim yok. Çocuklara söylüyorum sağolsun onlar da hiç yardımcı olmuyor 😄. Ama dur bakalım öğreneceğiz inşallah kurcalaya kurcalaya Zülalcimm. Sevgiyle kal ❤

      Sil
  21. Cevaplarınız gerçekten içten ve samimi :) Daha nice bloglara diyelim emeğinizin karşılığını alırsınız umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Kariyer Girişim hoşgeldiniz :). Amin inşallah ben de çok isterim :). Ama öyle güzel insanlarla tanıştım ki burada, zaten emeğimin karşılığını aldım sayıyorum kendimi :).

      Sil
  22. Blogunu yedeklemene bayıldım Zehram 😂😂 Alemsin çok güldüm 😂 İyi ki gelmişsin! Sensiz düşünemem 😘
    Ama sanki sık paylaşımdan sonra birden kayboldun gibi yine nerelerdesin bakayım 👀
    Nerde börek çörekler 👀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha 😂😂 sorma Dağınığım ya ne günlerdi gece gündüz uğraşmış google amcaya bu nasıl olacak, bu nedir ki diye sormaktan helak olmuştum 😂. Zar zor toplama bilgisayar gibi toplama bir blog yapmıştım ki püfff uçuverdi. Sanırım google amca bana yeter senden çektiğim dedi gitti blog. Biliyorsun ben de az çekmedim ondan mimledi zaar beni 😂😂. Ortalık bu şekilde olunca bende bi saklandım işte kendi içime 😔. Gelecek gelecek börek çörek te Kurall'ı kızdırmaktan korkuyorum ondan bir ara vereyim dedim 😂😂😂

      Sil
  23. Emeklerin gitmesi üzücü ama yılmamış yola devam etmişsiniz... Nice güzel yıllarınız olsun blog dünyasında... Deli kızın bohçası Derya sizden bahsedince uğramak istedim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef ki öyle ama yine de her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum ve ikinci bloğumun bana uğur getirdiğine inanıyorum 😊. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim ne iyi ettiniz de geldiniz 🤗. Ben de hemen uğradım size ne güzel bir bloğunuz varmış ve ben niye daha önce hiç uğramamışım ki 🙄. Şimdilik şöyle bir uğrayıp, göz gezdirip çıktım ve takibime aldım bloğunuzu 😊. Ama en kısa sürede tekrar gelip daha uzun ziyaret edeceğim sevgilerimle 😊.

      Sil
  24. Zehracım, yayla çorbası nerde :) Okuma panelinde görüp bir çorba içmeye geldim, ooo, yok çorba morba. Ben onu istirem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Handan kusura bakma boş yere yordum seni ama iyi de olmuş bak ziyaretinden inanılmaz mutluluk duydum 🤗. Yaa sorma ben daha tamamlayamamıştım çorbayı tam pişmek üzereydi ki tüp bitti hahaha 😄😄. Şaka bir yana gerçekten daha tamamlamamıştım yazıyı kaydet tuşuna basacağıma yayınla tuşuna basınca öyle oldu işte ama gelecek gelecek o çorba bekle sen 😄😄. Çok teşekkür ederim ilgine sevgilerimle 😊.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.