BİR SORUN VAR!!! 📣📣 YORUMLARINIZI GÖREMİYORUM!! 😔🙈🙈🙈



Merhabalar sevgili dostlar bir süredir bloğumda bir sorun yaşıyorum. Paylaşım yapabiliyorum ama yaptığım paylaşımlar da yorumlarınızı göremiyorum 😔. Ve doğal olarak cevap da veremiyorum. Belki de farketmişsinizdir ama ben bir açıklama yapmak zorunluluğu hissettim.
Yorumlarınız benim için çok değerli  çünkü. Ve o güzel yorumlarınızı cevaplarken inanılmaz mutlu oluyorum 🤗.

Blog da yazıp da yorumlara değer vermeyen hiç kimse yok tabii ki bunu biliyorum. Ama benim için gerçekten tam bir motive kaynağı. Blog yazmaya başladığım günden beri beni yalnız bırakmayan sizlere ne kadar teşekkür etsem az.

Yaptığınız yorumları cevapsız bıraktığım için sizlerden özür diliyorum 😔. Sorun nedir bilmiyorum ama dilerim kısa sürede çözümleyebilir ve ben de yine o güzel yorumlarınızı bloğumda  görebilir ve sizlere dönüş yapabilirim. Elimde olmadan meydana gelen bu durum dolayısıyla beni anlayışla karşılayacağınızı biliyorum ve bütün arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum. Huzurla mutlulukla kalın.




27 yorum:

  1. Bunun ben de farkındayım. Bir kaç kez yorumum geri döndü. Sorunun benden kaynaklandığını sanmıştım. Bu açıklama iyi oldu :) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim İlknur, alaka gösterip yorum yaptığın için. Yapılan yorumkara da cevap veremeyince bir açıklana yapmam gerektiğini düşündüm =). Ben de geç farkettim biraz Gökhan sağolsun yardıma koştu hemen her zaman ki gibi =). Tekrar teşekkür ederim.

      Sil
  2. I love the style of your blog!

    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC
    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much. Of course I will come visit you =)

      Sil
  3. Heyooo ben de yorum yazabilir hale gelmişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =)) hoşgeldin Handan =). Ben de çok sevindim buna seni de burada görmek çok güzel inan. Artık sık sık görüşürüz inşallah =)).

      Sil
  4. Yorumlarımıza cevap vermesende sen bizim değerlimizsin:)

    YanıtlaSil
  5. Medinemm canım çok teşekkür ederim.sen de öylesin =) iyi ki yolum kesişti, iyi ki tanıdım dediklerimdensin =).

    YanıtlaSil
  6. Düzelmesine sevindim.Her yazınıza azimle yorum yapan biri olarak :)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve azminiz için =). Düzeldi ama eski yapılan bütün yorumlar sıfırlandı =(. Bunun için üzgünüm sizlerede mahçubum ama elimizde olan bir şey değil di şu anda başa dönmüş bulunuyorum =(. Beni yalnız bırakmadığınız ve her zaman yanım da olduğunuz için çok teşekkür ederim =). Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  8. Aa geçmis olsun. Ben de bazi bloglara yorum yazamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya'cım. Nasıl oldu, bende anlamadım ne olduğunu =(. Düzelttik sağolsun koştu geldi Gökhan ama eski yorumların hepsi silindi =(. Sıfırlandık yani ne yapalım baştan başlayacağız artık =). Sevgilerimle.

      Sil
  9. Olsun sorun hallolmuş Vallahi geçen 3 kere yazdım en sonunda saçımı yolucaktım :))) Şaka şaka Baştan başlamak iyidir Taze kan geldi :) Gökhan bey teşekkür ederiz Güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökhan bende çok teşekkür ederim, ablacım =) her şey gönlünce olsun =).

      Sil
    2. Gökhan bende çok teşekkür ederim, ablacım =) her şey gönlünce olsun =).

      Sil
  10. Geçmiş olsun canım halloldu mu? Sen önceden google plus yorumları kullanıyordun şimdi blogger'a dönmüş, onunla mı alakalı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dağınığım halloldu ama dediğim gibi işte eski yorumların hepsi gitti 😔. Yok canım benim zaten google Plus yorumların da sorun çıkınca Gökhan sağolsun blogger'a çevirdi. Yorum yapılamıyordu ben de göremiyordum zaten 😔. Ne yapalım sağlık olsun 🤗💖

      Sil
  11. Ayyy Mayıs'çım yaa kusura bakma yolmadın değil mi? Yerin de duruyor yani saçlar 😊. Ben de nasıl ve neden oldu anlayamadım. İlk hiç yorum gelmedi benden bıktı galiba blog alemi olabilir dedim 😁. Sonra 2. Yayın artık kimse beni sevmiyor heralde dedim 😢. 3. Yayından da ses çıkmayınca bu kadar da olmaz ben ne yaptım ki herkes beni terketti dedim 😭. En son Emre Bektaş'ın yorumuna cevap verdim aaa benim yorum da yok 🙃. Koştum kuğu'ma dedim bi yorum yap o zaman anladık. Geç oldu tabii ama anladım yani sonunda 😁😁. Vallahi ben de ne kadar teşekkür etsem azdır Gökhan ne zaman ihtiyacım olsa Hızır gibi yetişiyor 😊. Çok sağol güzel yorumun için sevgilerimle 💖💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Bloğ aleminde gelen giden kaybolan çok olsun bir bakıyorum giden bir bakıyorum gelen artık düşünmuyorum :) Sende öyle düşün hafif çektim saçlarımı meraklanma sen 3 aşamalı anlatım gayet iyi olmuş Çok güldüm Bir debeleniyorum koltukta Gribi ben yenicem :( ):)

      Sil
    2. Yenersin sen tabii ki 😊 gripte kim oluyormuş ahahaha. Gül diye öyle yazdım zaten 😄. Ben de bi anlamıyorum zaten bu olayı Mayıs'çım bir bakıyorum 3 gelmiş bir bakıyorum 5 gitmiş! Neye göre geliyor neye göre gidiyor çözemedim. Amaann ben kendime bakıyorum zaten bak neredeyse 1 sene olacak gittiğim yere çörekleniyorum valla 😄. Daha hiç çıkmadım gittiğim blogdan. Üstelik te gittiğim blogların sayısını bilmiyorum, gittiklerimden bana gelenler mi? Ne sen sor ne ben söyleyeyim 😄😄. Saygı duyuyorum yani 😊. Sana da saygı ve sevgi duyuyorum Mayıs'çım 💖😄

      Sil
  12. Açıkçası ben bazen sayğı duyamıyorum geçen yine absurt bir durum geldi başıma ses etmedim. Ama bazen zekamı hafife alıyorlar diye düşündüm sonrada dedim ki Sonuç olarak Çocuk yaşça küçük Uyma yola devam akıllara zarar oyunlar oyunlar :) Yazık üzücü durumlar Neye göre gelmesi gitmesi ben çözdüm :) o durumları da Neyse diyorum :) Gözlemle çıkıyor her şey o zaman ortaya biraz dikkatli bak sadece azcık Çok rahat anlıyorsun Bu kadar anlatabiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlıyorsun da anlasan ne olacak ki Mayıs boşverdim gitti =). Küçük büyük farketmiyor ki yapmak isteyen tapıyor valla çok da önemsemiyorum zaten. Ben samimi sevgiyi seviyorum ( bu nasıl bir cümle olduysa =) ama eminim sen beni anladın =) ). Güzel bir ortamı paylaşıyoruz burada böyle belki de yıllara uzanacak arkadaşlıklar ediniyoruz. Çoğu yüreğimize dokunuyor gerisi beni pek ilgilendirmiyor. Haklısın bazıları zekamızla dalga geçtiğini zannediyor ama olsun o kopya çeken öğrenci gibi sadece kendini kandırıyor =). Ben zaten o samimiyeti aldığım bloger arkadaşlarımla çok mutluyum. Gerisi gerçekten hikaye ( aha bak bu polyanna Zehra, içimden yine polyanna pörtledi =) ). Sıcak, gerçek, iyi niyetli olan samimiyetimizin hiç bozulmaması dileğimle çıkarsız, yalansız sevgilerimle =)♥♥

      Sil
  13. Ben geldiiiim😊 Seni anlayışla ve kocaman bir sarılışla karşılıyorum ki yoktum malum😊 Çok özledim seni ama önce mimi okuyacağım onu arıyorum şuan😊 Seni çoookkk öpüyorum canım benim ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmuurrr hoşgeldin, çok teşekkür ederim anlayışın için ben de sana kocaman sarılıyorum =). Evet yaa nerelerdeydin sen bende seni çok özledim. Vallahi bloğuna kaç defa gittim geldim buralardasın da ben mi kaçırdım diye =). Bi oku bakalım beğenecekmisin? Tekrar hoşgeldin inşallah bir daha bu kadar kaybolmazsın =) ben de kocamann =*) ♥♥♥

      Sil
  14. Yorumlarla ilgili bende sorun yaşıyormuşum haberim yokmuş. Bugun Bücürük ve Ben söyledi de farkettim. Geçmişe dönük 14 ekim civarı karşılıklı yorumlastigimiz yorumlar uçmuş gitmis. Tespit ettiğim 3-4 arkadaşın yorumu var. Kimbilir daha neler gitti. Hepimize geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da geçmiş olsun Zülal'cim neden oldu ki böyle bir şey anlamadım bende 😔. Benim bu güne kadar olan bütün yorumlarım silindi. Hem çok üzgün hem de çok mahcubum bütün yorum yapan arkadaşlara karşı. Son yorumlara cevap verememiştim en çokta onun için mahçubum 😔. Ben mime yorum yazmıştım o da silinmiş mi? Şimdi yorumları göremiyormusun yoksa?

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.